Fuck off, smådrägg

Retar mig på kriminellt smådrägg.
Som faan.

På Rävåsskolans parkering har jag – eller rättare sagt min skrothög till Volvo-kombi råkat ut för ett inbrottsförsök, fått hörnljusen fram (båda!) stulna, blivit av med främre regskylten (vilket efter polisljug dessutom kostade mig 1500 kr i böter) och fått fyra skotthål i fönstret bak till vänster.

Den här morgonen kommer jag ut och hittar tanklocket på marken bredvid bilen och en grön trädgårdsslang sitter kvar i hålet ned till bensintanken.
Femte incidenten på två år.
Snart tar jag det personligt.
Fuck off, smådrägg.

6 Responses to “Fuck off, smådrägg”

  1. Karlberg Says:

    Skaffa (låna om möjligt) ett luftgevär, sätt dig vid lämpliga tillfällen och vänta, skjut smådräggen i röven vid första bästa tillfälle du får, skrocka lite nöjt för dig själv och vråla sedan som om du vore riktigt psykiskt instabil. Jag tror inte de kommer tillbaka då.

  2. J. Says:

    Jag skulle vara försiktig med att gå till angrepp mot individer som lämnar skotthål efter sig, om jag var beväpnad endast med ett psyk-vrål och ett luftgevär.

  3. Joel Says:

    I feel you brother!

  4. Henke Says:

    Tuffa tider, du tror på karma va? Nej fy fan, låt oss starta upp Kanon på nytt med Fryksdalen och Torsby som effekt sida vid sidan med Degen och ”skoge”.Med min uppdatering av trafiken øver till Norge jobb skulle det vart kanon…så blir det lættare att skratta åt bensintjuvar! Go for it mannen.

  5. hon Says:

    stackars smådrägg! Så mycket jobb för några få liter bensin…….

  6. Andreas - you know who :) Says:

    Kan inget annat än att hålla med.. Min bil har stått på samma parkering och jag har blivit utsatt får två inbrott (krossade rutor och stereon borta), blivit slangad många gånger. Dom lämnade också kvar en slang som hade fastnat. När jag väl köpte låsbart tanklock skar dom sönder 3 av vinterdäcken. Ett tag efter det bröt dom upp det låsbara tanklocket och slangade allt.

    Alla gånger har bilen stått på grusparkeringen brevid Rävåsskolan alt. på Rävåsskolans parkering.

    Hoppas mitt nya tanklock hjälper :/

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu