16 juni 2018

Läser en sida av Motorsportveckans hemsida – en enda! – och enligt den är Näset i Karlskoga ett ”super coolt” ställe att hänga på. I år är det ”mini racing” där och vid Pumphuset ”jetski tävlingen”.
Summer meet har ett ”gedigert” program, på Boda Borg kan man ta ”tuff-tuff tåget”
Lekland är det närmast badhuset med en lång ”hinder bana” och man kan alltid ta ”en rejält promenad”.
”Mini racing” erbjuder för övrigt en tävling lördag och då talar vi ”bakhjuls drivet”.
Nej, jag tycker inte att det är fel att engagera lågstadiebarn i kommunal verksamhet.
Men är det ändå inte lite oklokt att låta dem få ansvaret för hemsidan?
***
Min yngste son fyller idag 18 år och det innebär att jag har fyra barn som kan ta körkort och som får vara med och bestämma hur Europa ska styras och ett femte som får göra det om tre år.
En märklig känsla.
***
Ny opinionsundersökning i SvD där kådisarna glädjande nog bara får 2,4 procent men där det i övrigt inte finns mycket att glädja sig åt.
Trillingpartierna i integration, flyktingfrågor, brott och straff – M, S och SD – ligger kvar på samma nivåer som tidigare, men vänstern ökar igen och naturligtvis som en följd av att Socialdemokraterna inte ens vill försöka vara socialdemokrater längre.
Men ser man till svenska män är det de som vill ge järnrören hos Jimmie mest inflytande och samtidigt rösta ut Miljöpartiet ur riksdagen.
Vad är det för fel på er när ni tror att miljöengagemang är en belastning och att lösningen på alla problem är att slänga ut folk och bygga murar runt Sverige?

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu