28 augusti 2018 – Tack, Alternativ för Sverige!

Tack, Alternativ för Sverige, för att ni tog er tid att ha ett litet torgmöte i Karlskoga tisdag eftermiddag.
Ni är ju inte så många och det finns många kommuner ni ska hinna skrika i de närmaste veckorna så då var det schysst att ni gav oss en timme.
Bra det där också att ni hade med ett eget gäng som fick bli publik och som applåderade på alla de rätta ställena när ni gapade!
Då slapp vi andra tänka på det och det behövde inte bli sådär pinsamt tyst som det blivit annars eftersom det inte var några andra än era egna som klappade händerna.
Bra tänkt.  Och energiskt – samma gäng hade ju faktiskt redan stått och klappat åt samma saker i Karlstad bara ett par timmar innan!
Det gänget kommer att bli utmärkta lägervakter.
Sedan säger folk att ni ljuger men det tycker jag är orättvis kritik. Jag menar, folk måste ju förstå att om ni höll er till sanningen skulle ni ju inte ha något kvar att bygga er politik på – och hur skulle det se ut?
Vad skulle ni då gapa om? Det tänker folk minsann inte på. Själv förstår jag fullt ut att ni måste hitta på några miljarder här, några invasioner av svartskallar där och lite påhittade fakta om allt från den där perversa Pride-lobbyn till feminister och andra hysteriska kärringar som tror att de är något!
Vill gärna också berömma era tal. Samtliga talares manus lät nästan som om de var original och hade man inte vetat hade man aldrig kunnat tro att allt är plagierat från Tyskland på 30-talet. Snacka om proffsiga översättare!
Dessutom blev jag lite nostalgisk. När jag var ung var jag med i Musikfront (ni vet, ännu en av de där halvkommunistiska sammanslutningarna som sysslar med sån där jävla kultur) och en del band som spelade var, oss emellan, ganska usla.
Men alla tog till samma trick. De skruvade upp volymen till max för att dränka att de inte hade något musikaliskt att komma med.
Och då var det lite sentimentalt att höra hur gjorde samma sak – gapade så det stod härliga till för att dölja tomrummen i retoriken (Förlåt? ”Retoriken”? Ja, det ni sade alltså).
Till sist;
ni ska inte ta illa upp för att så många av karlskogingarna vände ryggen åt er hela mötet.
De hade bara blicken mot framtiden och där finns ju inte ni.

Tags:

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu