6 september 2018 – Nu får ni bestämma er, SD!

På Facebook, just denna torsdag, skriver Sverige”demokraterna”, i en publicering från SD Örebro, om sin variant på kusinerna i Alternativ för Sveriges kampanj för att slänga ut en halv miljon människor ur Sverige.
SD vill ha återvandring. Frivllig. Man skriver att ”många människor som flytt till Sverige tvingas stanna här ofrivilligt”.
Det är synd om dem för ”hur mycket de än längtar tillbaka till och vill vara med och bygga upp sina hemländer, så har de ofta inte pengarna eller kontakterna som krävs för att än en gång resa över halva jorden”.

Alltså, nu är det dags för skärpning!
Här har ni matat oss i åtta år som riksdagsparti med hur dessa ondskefulla utlänningar översvämmar vårt land, går utan jobb år efter år efter år, lever på generösa bidrag, får del av alla förmåner från dag 1, i vissa fall väljer en mångårig hotellvistelse på svenska fängelser med mat och lön samt dränerar hela vårt sociala system på alla pengar så att svenska barn inte får vård i tid och pensionärer tvingas äta knäckebröd för att få något i sig.

Och nu säger ni att de trots detta lyxliv genom alla år inte ens har råd med en enkel till Kabul eller Damaskus!
Nu får ni faan bestämma er…

Tags:

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu