16 mars 2019 – Hysteriskt roliga ”Sverigedemokrater”

Jag erkänner att jag missar ett och annat kommunfullmäktigemöte i Kramfors.
Jag lovar dock att följa mötet i april.
Då kommer nämligen ett förslag upp om att bygga såväl en moské som ett muslimskt kulturcentrum vid Höga kusten.

”Vi måste visa hela Sverige att Kramfors välkomnar muslimer”, säger förslagsställaren.
”Vi förlorar ett hundratal invånare årligen och det är väldigt få nyanlända som väljer att stanna kvar”, konstaterar hen.
”Vi måste bygga upp en infrastruktur för att muslimerna ska stanna här”, konstaterar politikern bakom förslaget.

Nu blir det ju lite dyrt att bygga både en moské och ett muslimskt kulturcentrum i Kramfors men det har politikern ifråga också löst.
Man kan kontakta ambassader i olika muslimska länder för att få tips och för finansiering” säger hen och tillägger att man kan samarbeta med muslimska organisationer i Sverige eller vända sig till allmänheten för att via crowd funding finansiera projektet tillsammans.

”Vi måste visa hela Sverige att vi i Kramfors välkomnar muslimer”, summerar politikern i intervjun med lokaltidningen Dagbladet.

Innan Svärrje-vännerna nu börjar hamra på tangentbordet som om pekfingrarna vore järnrör en sverigedemokratisk helkväll i Stockholm vill jag bara säga att eventuell kritik mot moskébygge finansierat av utländska ambassader och ett muslimskt kulturcentrum för att locka till sig fler nyanlända får ni lösa internt.

Hur Sverigedemokraterna i Kramfors genom Mark Collin resonerat när man skrivit ihop motionen till kommunfullmäktige har jag förstås ingen aning om.
Men ett intressant möte i april blir det.  

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu