22 maj 2019 – Lite lättare att välja blir det

Kristdemokraternas toppkandidat i EU-valet har röstat nej till att fördöma Paraguays abortlag i ett fall där en våldtagen tioårig flicka vägrades abort och tvingades föda sitt barn. Han har även röstat nej i 21 andra omröstningar i EU-parlamentet när frågan gällt kvinnors rätt till fri abort.

Sverigedemokraternas toppkandidat i EU-valet har i så motto inte gjort något fel eftersom ingen människa på jorden kan erinra sig något han uträttat politiskt men nu äntligen blivit känd för svenska folket – dock för att på fyllan tryckt upp en kvinna och tagit henne på brösten.

Båda partierna har, naturligtvis, fortsatt fullt förtroende för dessa toppkandidater.
Det är bra.
Det gör ju att alla humanister får två partier färre att fundera på inför valet på söndag.  

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu