9 juni 2019 – Om varför demokrater måste sätta ned foten. Nu.

Jag har just blivit kallad ”helt humorbefriad” av en person här på FB.
Jag vill bara påpeka att det stämmer helt och fullt..
Orsaken till att jag blev anklagad för att sakna humor var att denne person – med vana att vidarebefordra det ständiga tramset om  att allt elände på jorden beror på de människor som inte ser ut som om de skulle platsa på en Kalles kaviar-tub – nu tog ännu ett steg i utförsbacken.
Hen länkar sedan länge med glädje till lögner som skulle ta tolv sekunder att kontrollera om man vore intresserad av sanningen.
Den senaste var att statsministern i riksdagen skulle ha påstått var femte svensk är nazist.
Jag påpekade då att eftersom allt som ens andas i riksdagen protokollförs, filmas, noteras av stenografer och så vidare så vore det väl enkelt att berätta när statsministern lämnade detta sensationella uttalande.
Det kunde hen naturligtvis inte. Och fick följaktligen svara genom att helt väntat kalla mig ”paragrafryttare”, ”en jävla pajas”, ”din jävla gråsosse” och – redan då – humorbefriad, något mer oväntat uppmana mig att klippa mig och skaffa ett jobb (svårt i det ena fallet eftersom jag är ganska korthårig och i det andra för att jag redan har tre).
Dessutom fick jag, för säkerhets skull tre gånger, uppmaningen ”skit på dig”.
Varje gång jag bett hen om fakta, datum, när och hur, var uppgifter kommer ifrån och så vidare så är svaret från denne person olika varianter på upprapningen att ”det kan väl för faan inte hen tala om när det skedde eller var det kommer ifrån men det vet väl för faan alla hur det är!!!”
Idag tog hen ett steg till och lade ut en ”rolig filmaffisch” som apostroferade på ”Den gode, den onde och den fule” där överste järnröret Jimmie Åkesson ikläddes roll 1, Stefan Löfven roll 2 och Isabella Lövin roll 3.
Jag kände mig humorbefriad redan inför att en kvinnlig politiker skulle betygsättas utifrån sitt utseende men det skulle bli värre än så.
För längst ned på den roliga filmaffischen stod ”Directed by George Soros”.
För det är ju där vi är nu.
Nu ska judehatet, inkapslat i dimridåer om internationella konspirationer från finanskapitalet, göras rumsrent igen. I järnrörspartisternas favoritländer i forna östblocket är det ju George Soros som jude och kapitalist som hotar Den Nationella Renheten.
Som av en händelse läser jag samma dag Östra Småland om hur SD-politikern Dan Bengtsson i Oskarshamn på sin FB-sida delat en artikel om hur Greta Thunberg i själv verket styrs av ”den judiske affärsmannen George Soros”.
Vi ska hata kvinnor med ett eget liv och en självständig vilja om de driver frågor de brinner för. Vi ska förnedra dem utifrån deras utseende och håna dem på alla sätt vi kan.
Vi ska lära ut att muslimer står för all den del av världens ondska som inte judarna ansvarar för.
Och vi ska kalla det humor när vi låter ekot från 30-talet klinga allt starkare från samma typ av röster som skrek om judar, bögar och radikaler då medan de knuffade tillbaka kvinnorna i hemmen och förklarade att deras uppgift var att föda tredje rikets barn och inget annat.
Så ja.
Jag är fullständigt humorbefriad på det här området.
Varje anständig demokrat måste sätta ned foten. Nu. Det vi ser idag är en normalisering steg för steg av all den människofientliga dynga som borde varit begravd för länge sedan.
Humor?
Bara för dem som skrattar hela vägen till kursen för nya lägervakter.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu