7 september 2019 – Inget viktigt, bara lite fotboll

– Jag har har Sundsvall att tacka för allt som spelare och tränare, sade Tony Gustavsson i veckan på presskonferensen där han presenterades som ny tränare för krisande Gif Sundsvall.

Jag måste alltså ha drömt att det var i Degerfors Tony fick chansen som spelare, utbildade sig på akademisk nivå, fick sitt första tränarjobb på elitnivå helt oprövad och kunde använda som plattform för att sedan få möjlighet att gå vidare till att träna Hammarby i allsvenskan.

Som man kan missta sig.
Annars hade man ju kunnat påpeka att när två desperata lag – förutom Sundsvall även svensk elitfotbolls mest misslyckade elitlag i ett 30-års-perspektiv, Helsingborgs IF som anställer Olof Mellberg – letar nya tränare så hittar båda lösningar med Degerfors-anknytning.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu